Boende – Boka & se våra rum

I denna vackra jugendbyggnad finns mysiga Hotel Esplanade med sina 34 rum, mitt på Strandvägen med bästa läget i Stockholm.

Alla rum och gemensamma utrymmen, så som frukostrummet och salongen ut mot Strandvägen och vattnet är vackert inredda med ursprunglig inredning från NK och Svenskt Tenn. Rummen är rymliga med högt i tak, knarrande parkettgolv eller heltäckningsmatta med individuell inredning.

Gemensamt för alla rum; Frukost, Kaffe/Te med kaka 24h, Minibar, Safe, Gratis wifi.

2021 Enkel standard

Standard Enkelrum

Hemtrevliga Standard enkelrum med fönster mot tyst innergård som ger trevlig atmosfär.

superior single room

Superior Enkelrum

Våra Superior enkelrum erbjuder det lilla extra, med morgonrock och tofflor på rummet och vy ut över Hovstallet.

Moderate Double Hotel Esplanade Strandvagen Stockholm

Moderate Dubbelrum

Våra mindre dubbelrum har en 140-160 cm bred säng och fönster mot vår tysta innergård eller lugn gata med utsikt över Hovstallet.

2021 Standard dubbel - rum 5

Standard Dubbelrum

Våra standard dubbelrum har 2 stycken 90 cm breda sängar. De är inredda med möbler från Svenskt Tenn, designade av Josef Frank.

Superior Double room 23 Hotel Esplanade Strandvagen Stockholm

Superior Dubbelrum

Våra Superior dubbelrum har två separata sängar. Rummen är inredda med möbler från Svenskt Tenn, designade av Josef Frank. Många av rummen är belägna med fönster mot vår tysta innergård.

Deluxe Double room 8 Hotel Esplanade Strandvagen Stockholm

Dubbelrum Deluxe

Våra lyxiga Deluxe dubbelrum är våra största rum med ljus och öppen atmosfär. Rummen har två separata sängar och några en egen balkong med utsikt över en lugn innergård eller mot Nybroviken och vattnet.