Hotel EsplanadeStrandvägen 7A

Hotel Esplanade söker Frukostansvarig

Med perfekt läge, på fashionabla Strandvägen i Stockholm ligger Hotel Esplanade – ett anrikt boutiquehotell som många kallar sitt andra hem. Med bekvämt gångavstånd till kultur, shopping, toppklassiga restauranger samt skärgårds- och rundtursbåtar, ståtar detta vackra arkitektritade jugendhus från 1910.

Vi önskar nu förstärka vårt team med en Frukost ansvarig

På frukosten arbetar du med att förbereda och  duka upp buffén på morgonen ,  fylla på och hålla buffén fräsch ,  plocka disk, duka om och erbjuda våra gäster den bästa starten på dagen. Efterarbete, förberedelser för nästa dag  samt städning av frukost lokalerna. Du ansvarar för beställning av varor samt att i samråd med närmaste chef och dina kollegor hela tiden utveckla frukosten och servicenivån.

Vi strävar efter att skapa magiska gäst upplevelser varje dag  och det vill vi att Du är med och skapar!

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av frukost arbete, är ordningsam och drivs av nöjda gäster. Du behöver  ha datorvana och det är meriterande om du tidigare jobbat med inköp/beställningar. Svenska är ett krav.

Vi jobbar i ett starkt och härligt team och det är viktigt att du vill bidra till och ingå i  teamet.

Till dig med rätt attityd som tycker att service är det roligaste som finns erbjuder vi en spännande arbetsmiljö i ett härligt team  med goda utvecklingsmöjligheter.

Känner du igen dig i det vi söker? Varmt välkommen med din ansökan.

Vi behandlar ansökningarna vartefter de inkommer.

Anställningsgrad: 75%  .Tillsvidareanst med provanställning 6 mån  Arbetstider: främst dagtid 06.00-13 samt varannan helg.  Tillträde: Januari 2022

Ansökningar inkl CV skickas till Hotel Manager Emma på emma@hotelesplanade.se

Välkomnande, Omtanke och Glädje!

– “Det lilla hotellet med den varma känslan!