FRUKOSTANSVARIG

Med perfekt läge, på fashionabla Strandvägen i Stockholm ligger Hotel Esplanade – ett anrikt boutiquehotell som många kallar sitt andra hem. Med bekvämt gångavstånd till kultur, shopping, toppklassiga restauranger samt skärgårds- och rundtursbåtar, ståtar detta vackra arkitektritade jugendhus från 1910.

Vill du vara med och ge våra gäster den bästa starten på dagen?

Som  frukostansvarig  arbetar du med att förbereda och  duka upp buffén på morgonen ,  fylla på och hålla buffén fräsch ,  plocka disk, duka om och erbjuda våra gäster den bästa starten på dagen. Efterarbete, förberedelser för nästa dag  samt städning av frukost lokalerna. Du ansvarar för beställning av varor samt att i samråd med närmaste chef och dina kollegor utveckla frukosten och servicenivån och se till så att vi når våra uppsatta mål. Vi strävar efter att skapa magiska gäst upplevelser varje dag  och det vill vi att Du är med och skapar! Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av frukost arbete , är ordningsam och drivs av nöjda gäster. Du behöver  ha viss datorvana och det är meriterande om du tidigare jobbat med inköp/beställningar och köksekonomi. Svenska  är ett krav. Vi jobbar i ett starkt och härligt team och det är viktigt att du är en lagspelare och vill bidra och ingå i  teamet. Till dig med rätt attityd som tycker att service är det roligaste som finns erbjuder vi en spännande arbetsmiljö i ett härligt team  med goda utvecklingsmöjligheter.

 Känner du igen dig i det vi söker? Varmt välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan med CV  till Hotellchef Emma Larsson 

emma@hotelesplanade.se

Vi behandlar ansökningarna vartefter de inkommer.

Anställningsgrad: 75%-100%  .Tillsvidareanst med provanställning 6 mån  Arbetstider: främst dagtid 06.00-13 samt var tredje helg .  Tillträde: omgående

Hotel EsplanadeStrandvägen 7A

RECEPTIONIST – LEDIG TJÄNST 50%

Hotel Esplanade på Strandvägen söker Receptionist 50%

Vi stärker vårt Team Esplanade och söker en Receptionist på 50%.

Du har intresse för att ge våra gäster den bästa vistelsen, brinner för att ge service, sprider positiv energi och är en lagspelare!
Vi ser gärna att du är ordningsam, självständig och tycker det är utmanande att ta eget ansvar och initiativ. Vi ser gärna att du obehindrat talar och skriver på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet som Receptionist på hotell är meriterande. Du behöver vara minst 20 år.

I tjänsten arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att alla våra gäster alltid blir professionellt bemötta.
  • Vara hotellets gäster behjälpliga med diverse frågor, önskemål och ev klagomålshantering
  • Checka in och checka ut
  • Kassahantering
  • Merförsäljning från receptions bar – mat, dryck och snacks
  • Administrera individuella bokningar, mindre grupp förfrågningar via våra säljkanaler
  • Konferens och eventbokning
  • Dagligt städning av reception och lobby så våra lokaler är inbjudande till våra gäster
  •  Revenue Management och se till att vi maximerar vår kapacitet gällande rum och till rätt pris

Hos oss får du jobba i ett fantastiskt team och vara med och uppfylla och överträffa våra gästers förväntningar! Vi erbjuder dig en trevlig och trygg arbetsplats med lön enligt kollektivavtal.
Arbetstiden är förlagd både dag- och kvällstid samt varannan helg.
Hotellet är medlemmar i hotellkedjan Best Western.

Ansökningar inkl CV skickas till Hotel Manager Emma på emma@hotelesplanade.se

Ansökningarna behandlas vartefter de inkommer.